Norwegian Danish English Finnish French German Spanish Swedish
Laserklinikken i Sandvika

Laserklinikken i Sandvika

Anne Harila, laserterapeut Tlf: 95122826
Anne Harila, laserterapeut Tlf: 95122826
Petter Harila, laserterapeut Tlf: 94146241
Petter Harila, laserterapeut Tlf: 94146241

Anne Harila var den 4. og yngste i Vest-Europa, og den første i Norden som tok i bruk laser for astma, bihuler, migrene, sår, muskel og skjellettplager, acne, m.m. Laserklinikken i Sandvika er Europas eldste laserklinikk.

De første lasermaskinene var laget i tidligere Sovjetunionen. Det var forelesninger om laserbehandlinger i mange land, og Anne Harila var en populær foreleser i Vest Europa, Anne Harila har drevet med lasere siden 1973, men åpnet sin første klinikk i Norge i 1979.

I Sandvika tilbyr vi behandling for  muskel -og skjelettplager, lyskestrekk, senebetennelse,  hodepiner, tinnitus, sår, bihulebetennelser, helvetesild, (herpes zoster) ,facial parese, ansiktssmerter, ryggprolaps, nakkesmerter, whiplash, vorter, fotvorter,føflekker, pigmentflekker,  arrkorreksjoner, kviser, akne, ørebetennelser, benhinnebetennelse, schlatter`s knee, jumper`s knee, hoftearthroser, hoftesmerter, kneplager, m.m. Hårfjerning med diode laser.

Petter Harila Westerby startet sin lasermedisinske utdannelse i Laserklinikken i september 2005, og har deltatt i mange internasjonale kongresser i lasermedisin. Han har gjennomgått studier tilsvarende helsefagarbeider.Han ble ferdig utdannede laserterapeut i 2007, og har deltatt i mange internasjonale lasermedisinske kongresser.

Petter har stor efaring fra idretten som både keeper i fotball, og som styrkeløfter. 
Han ble kretsmester buskerud i fotball med Åskollen Fk i 2008 3 divisjon, spilt kamper i 2. divisjon, Junior sølv i markløft (styrkeløft) 2009 (samme år som han spilte i 2 divisjon i fotball), og bronse i NM styrkeløft 2017 med utstyr i -93 kg klassen. 
Petter har 18 års erfaring med å arbeide med laser. Både med LLLT lasere og klasse 4 lasere.  

Petter Harila Westerby holdt forelesning i Laser-Bucahrest  2010, om sports-skader og om akne/kviser og bruken av laser på dette. Han var invitert  av Military Technical Academy som arrangerte den store kongressen.

Vi er medlemmer av Euopean Medical Laser Association- EMLA  og medlem av flere store lasermedisinske foreninger. Vi er internasjonal sertifisert i laser sikkerhetskurs (Laser-Safety) med siste  oppdatering  fra Photonichs NXT University i 2022.


Klinikken ligger sentralt i Sandvika, 5 minutters gange unna Sandvika togstasjon,

Du kan i tillegg til å nå oss på vårt "Kontakt oss" skjema, og nå oss på chat via Facebook eller Google direktemeldinger. 

Facebook:https://www.facebook.com/laserklinikken.no

Google: https://www.google.no/maps/place/Laserklinikken

Adresse

Anthon Wallesvei 36
1337 Sandvika
Telefon: 67807090


Kontakt Oss

Del denne siden


Følg og på facebook

Referanser