Norwegian Danish English Finnish French German Spanish Swedish
Laserklinikken i Råholt

Laserklinikken i Råholt

Synnøve Eliassen
Synnøve Eliassen
 

Laserterapeut Synnøve Eliassen arbeidet i hjemmetjenesten i Eidsvoll Kommune, hun har eksamen som helsefagarbeider- men har ikke offentlig autorisasjon. 

  Hun fikk sin lasermedisinske utdannelse året 1995 i hovedklinikken i Sandvika, og har deltatt i mange internasjonale Laser medisinske kongresser.

Hun åpnet  Laserklinikken i Råholt/ Eidsvoll Verk i  oktober år 2000,og er medlem av European Medical Laser Association, The World Association for Laser Therapy (Walt) og Svenske Laser Medisinske selskapet. Synnøve Eliassen har internasjonal medisinsk laser sikkerhetskurs (Laser-Safety) av Penny Smalley.

Synnøve Eliassen utfører.

Muskel og skjellettplager, ryggproplaps, migrene, tinnitus, ansikt smerter,facial parese, bihulebetennelse, tennisalbue, senebetennelser, nakkesleng, helvetesild, (herpes zoster) munnsår, (herpes simplex) , achilles betennelser, lyskestrekk, kviser, acne, podagra,  m.m. Fjerning av tatovering.

 Dr. Farhad Eshagi  fra Oslo Laserklinikk utfører:

Laserbehandling for sprengte blodkar, rosacea, fjerning av vorter, føflekker, alle typer hudutvekster, hemangiom, hudfornying, reduksjon av arr, rynker, pigmentflekker og ice pick hole.

Ved behov blir det tatt vevsprøver av føflekker.

Hårfjerning med diode laser.Dr. Farhad Eshagi har kompetanse i behandling av hudproblemer og har spesialisert seg innenfor medisinsk laserbehandlinger. Han er utdannet lege i både Danmark og USA. Tidligere har han jobbet som kommunelege og lege i almenmedisin.

De siste årene har han jobbet som kosmetisk lege og forsket på sårbehandling med blant annet laser. Dr. Farhad Eshaghi arbeider i tillegg som laserterapeut med kosmetisk laserbehandling og injeksjoner av forskjellige typer.
 

Adresse

Sagmoveien 2
2074 Eidsvoll Verk
Telefon: 91 72 18 90
Mobil: 91 72 18 90


Kontakt Oss

Del denne siden


Følg og på facebook

Referanser