Norwegian Danish English Finnish French German Spanish Swedish
 • Strekkmerker

  Strekkmerker

 • Smerte i nakke og skulder

  Smerte i nakke og skulder

 • Smerter for muskel og skjelett plager

  Smerter for muskel og skjelett plager

 • Hårfjerning

  Hårfjerning

Forside

Velkommen til laserbehandlinger.

Vi har gjennomgått en oppdatering i smittevern med FHI.


"Hos oss finner du engasjerte laserterapeuter som innehar ny oppdatert kompetanse og laserutstyr innen vårt fagfelt".

Vi har bred oppdatert fagkompetanse, lengst erfaring og vi har moderne utstyr. Laserbehandlingene blir tilpasset ditt behov.
Vi ønsker at så mange som mulig kan ta seg råd til våre laserbehandlinger. Den muligheten gir vi deg, ved å ha priset våre smerte -og rehabiliteringsbehandlinger  til kr 750,- pr. behandling.Dvs kr 7500,- for 10 behandlinger (inklusive 25% moms).  Vi ønsker fortsatt å være en klinikk som folk med forskjellige helseplager kan ta seg råd til å bruke. 
Når det gjelder estetiske laserbehandlinger for hud, blir det gitt pris etter konsultasjon.
Vi har toppmoderne lasere for estetiske behandlinger.  Vi gjør oppmerksom på at alle lasermaskiner for estetisk bruk kun kan laserbehandle i hudens overflate, "soft tissue"  Det er IKKE kirurgi.

Vi ønsker å nevne dette: De lasere som regnes som kirurgiske er oftest å finne hos tannleger som har byttet ut boremaskiner med laser, dvs de har lasere for hardt vev som tenner er, eller for å komme seg gjennom benstrukturen "hard tissue" i munnen i forbindelse med implantater. 

Anne Harila var den 4. og yngste i Vest-Europa, og den første i Norden som tilbød laserbehandlinger for helseplager. De første lasermaskinene var laget i tidligere Sovjetunionen.

Anne Harila har drevet med laserbehandlinger siden 1973, og åpnet sin første laserklinikk i Norge i 1979. 
46 års erfaring med laserbehandlinger.

For mange år siden var det høy intensive automatiserte lasere for smerte og rehabilitering der var tidsbruken 10 minutter pr. pasient.

De høyintensive laserne for smerte- og rahbiliterings laserbehandling var borte fra markedet i mange år, men er på vei inni markedet igjen, de er dessverre ikke automatiserte og har lavere utgangseffekt i forhold til de første tidligere laserne på -70 og -80 tallet.

Behandlingene har forskjellig tidsbruk, vorter, pigmentflekker, milier tar mindre tid å laserbehandle i forhold til tidsbruk for andre helseplager.  

Laserklinikken  har et stort utvalg av topp moderne lasermaskiner for mange forskjellige  helseplager, og har av den grunn en lang liste med laserbehandlinger som tilbys.
Vi har automatiserte lasermaskiner som kan laserbehandle store områder på engang, og lasere som kan laserbehandle mindre områder. Vi velger hvilke laserbehandlinger som kan passe for deg.

De som arbeider i vår kjede er Laserterapeuter med  utdannelse i laserbehandlinger og har i dag mange års praktisk erfaring. 

 

 

 


Følg og på facebook

Aktiviteter & Info

 • 1
 • 2

Tinnitus / Hyperakusis/ Morbus Meniere

Tinnitus / Hyperakusis/ Morbus Meniere Oppgaver av organer Hørsel og Balanse Den grunnleggende biologiske oppgavene til organene i hørsel og balanse (likevekt) for både mennesker og dyr er: Tidlig varsling av...

Les Mer

Hva går laserbehandling ut på?

Hva går laserbehandling ut på? Hva er laser og LLLT? Hva er en forskjell mellom laser og sollys? Hva er en forskjell mellom laserbehandling  og laserkirurgi? Hva er en forskjell mellom kirurgiske...

Les Mer

Referanser