Norwegian Danish English Finnish French German Spanish Swedish
Tatoveringsfjerning

Tatoveringsfjerning

#Tatoveringsfjerning# m/det siste nye av Q-switch lasere og  med det nye med #picosekund#
Vi behandler alle farver.

Til tross for at mange menn og kvinner tatoverer seg hvert år, ønsker mange etter en stund å fjerne dem. Mange tror at fjerning av tatoveringer er en smertefull prosess som medfører arr, men moderne laserteknologi gjør det mulig å unngå mange negative konsekvenser.

Fjerning av tatovering med laser er en enkel kosmetisk prosedyre som gjør at uønskede tatoveringer fjernes. Ekstremt korte pulser av svært fokusert laserlys er rettet mot tatoverings fargestoffene i huden. Når riktig bølgelengde av lys og tilstrekkelig fluence (energi) brukes, vil fargestoffene oppløses, og leukocyttene i blodet forårsaker at fargestoffene gradvis forsvinner. 
Våre lasere behandler alle tatoveringsfarger.

Vi har Nd-Yag Q-switched lasere, og pikosekundslasere, dvs. kortpulsete lasere som har minimal risiko for å gi varig skade i huden. Fjerning av lip-liner, kroppstatoveringer, asfalt tatoveringer medfører en forbigående hevelse som går over etter noen dager.  Under behandlingen kan det føles som en "piskesnert" . 

Det kan i sjeldne tilfeller  forekomme forbigående blemmer og sår. Dette går over etter noen dager.

5 typer tatoveringer.

  1. Profesjonelt påførte
  2. Amatørpåførte
  3. Kosmetiske (eyeliner, lipliner mm)
  4. Medisinske (oppmerking av strålefelt).
  5. Asfalt tatoveringer. (Barn, voksne som faller og skrubber seg på asfalterte veier)

 Nevner også annen fargeavsondring i hud, etter  f.eks. piercing i lepper, ører, nese kan medføre  hudmisfarging, og her brukes  våre lasere med godt resultat.

Prisen er fra 500 kr og oppover pr behandling. Ta kontakt med bilde, så vil du få en pris på hva det vil koste pr behandling. 

#Tattoveringsfjerning #Laserbehandling 


 

Del denne siden