Norwegian Danish English Finnish French German Spanish Swedish
Rynker? Slapp hud ? Fraksjonell CO 2 laser

Rynker? Slapp hud ? Fraksjonell CO 2 laser

Fraksjonell CO-2 laser (10600 nm) er "GULLSTANDARD" og er den beste laser på markedet for hud rehabiliterende behandling.

Vi har erfaringer også med andre lasere som er solgt for hudoppstramming, arr m.m. - ingenting annet kan måle seg med CO-2 laserbehandling.

Fordelen ved behandlingen er at inngrepet medfører lettere og fortere helingsforløp likesom risikoen for bivirkningene er mindre enn ved andre peelingsmetoder.

Behandlingen
Fraksjonert  CO2 laserbehandling kan være en dyp eller en mindre dyp laserbehandling i huden, hvor pasienter vil føle stikkende fornemmelser under behandlingen.  Laseren påvirker huden med dannelsen av mikroskopiske punkter.  Bindevevet blir stimulert til å gjenoppbygge nye elastiske fibrer. 
Behandlingen vil som anført medføre stimulering av kollagenet i huden.

Denne behandlingen medfører skorpedannelser og avflassing.
Prisen er fra 6000 opptil kr 10.000,- for hele ansiktet.

Etter dette blir det behandlet med annen laser, LLLT  som fremskynder  hudens gro prosess.  Dette er en laser som er brukt i mer 50 år  for  sår, brannskader,  eksem m.m, og har ingen bivirkninger.


FRAKSJONELL CO-2-den svakere typen, ANSIKTSTIMULERING ENGANG I MÅNEDEN.

Vi tilbyr også en lettere behandling med Fraksjonell CO-2 laser- hvor huden kun blir litt rød de første timene, som kan gjentas engang i måneden. Dette gir  etterhvert en glattere og bedre hud. Behandlingen medører ikke skorpedannelser.

Denne behandlingen er kun nyttig for ansiktshuden, og koster kr 1500,- pr. behandling.

Vår mail adr er:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 


 

 

 

 

Del denne siden