Norwegian Danish English Finnish French German Spanish Swedish
Hudoppstramming.Rynker? Slapp hud ? Fraksjonell CO 2 laser (2)

Hudoppstramming.Rynker? Slapp hud ? Fraksjonell CO 2 laser (2)

Fraksjonell CO-2 laser (10600 nm) er "GULLSTANDARD" og er den beste laser på markedet for hud  behandling.  MedArt®FRx™ 610. Presis og enkel i bruk.

Vi har erfaringer også med andre lasere som er solgt for hudoppstramming, arr m.m. - ingenting annet kan måle seg med CO-2 laserbehandling.

Fordelen ved behandlingen er at inngrepet medfører lettere og fortere helingsforløp likesom risikoen for bivirkningene er mindre enn ved andre peelingsmetoder.

Behandlingen
#Fraksjonell  CO2 laserbehandling kan være en dyp eller en mindre dyp laserbehandling i huden. Laseren påvirker huden med dannelsen av mikroskopiske punkter.  Bindevevet blir stimulert til å gjenoppbygge nye elastiske fibrer. 
Behandlingen vil medføre stimulering av kollagenet i huden.

Denne behandlingen medfører skorpedannelser og avflassing.
Prisen er fra 6000 opptil kr 10.000,- for hele ansiktet.

Etter dette blir det behandlet med annen laser, LLLT  som fremskynder  hudens gro prosess.  Dette er en laser som er brukt i mer 50 år  for  sår, brannskader,  eksem m.m, og har ingen bivirkninger.


FRAKSJONELL CO-2-den svakere typen, ANSIKTSTIMULERING ENGANG I MÅNEDEN.

Vi tilbyr også en lettere behandling med Fraksjonell CO-2 laser- hvor huden kun blir litt rød de første timene, som kan gjentas engang i måneden. Dette gir  etterhvert en glattere og bedre hud. Behandlingen medører ikke skorpedannelser.

Denne behandlingen er kun nyttig for ansiktshuden, og koster kr 1500,- pr. behandling.

Vår mail adr er:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

# Hudforbedring. #Rynkebehandling #Laserbehandling #behandling #Co2-laserbehandling 


 

 

 

 

Del denne siden