Norwegian Danish English Finnish French German Spanish Swedish
Hudoppstramming.Rynker? Slapp hud ? Fraksjonell CO 2 laser (2)

Hudoppstramming.Rynker? Slapp hud ? Fraksjonell CO 2 laser (2)

Fraksjonell CO-2 laser (10600 nm) er "GULLSTANDARD" og er den beste laser på markedet for hudbehandling.  MedArt®FRx™ 610. Presis og enkel i bruk.

Vi har erfaringer også med andre lasere som er solgt for hudoppstramming, arr m.m. - ingenting annet kan måle seg med CO-2 laserbehandling.

Fordelen ved behandlingen er at inngrepet medfører lettere og fortere helingsforløp likesom risikoen for bivirkningene er mindre enn ved andre peelingsmetoder.

Behandlingen
#Fraksjonell  CO2 laserbehandling kan være en dyp eller en mindre dyp laserbehandling i huden. Laseren påvirker huden med dannelsen av mikroskopiske punkter.  Bindevevet blir stimulert til å gjenoppbygge nye elastiske fibrer. 
Behandlingen vil medføre stimulering av kollagenet i huden.

Denne behandlingen medfører skorpedannelser og avflassing.
Prisen er fra 7500 opptil kr 12.500,- for hele ansiktet inklusive moms.

Etter dette blir det behandlet med annen laser, LLLT  som fremskynder  hudens gro prosess.  Dette er en laser som brukes spesielt  for  sår, brannskader,  eksem m.m, og har ingen bivirkninger.


FRAKSJONELL CO-2-den svakere typen, ANSIKTSTIMULERING ENGANG I MÅNEDEN.

Vi tilbyr også en lettere behandling med Fraksjonell CO-2 laser- hvor huden kun blir litt rød de første timene, som kan gjentas engang i måneden. Dette gir  etterhvert en glattere og bedre hud. Behandlingen medører ikke skorpedannelser.

Denne behandlingen er kun nyttig for ansiktshuden, og koster kr 2000,- pr. behandling.inklusive moms for hele ansiktet.

Vår mail adr er:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Tlf:67807090

# Hudforbedring. #Rynkebehandling #Laserbehandling #behandling #Co2-laserbehandling 


 

 

 

 

Del denne siden